Aula’sEen mooi en gedenkwaardig afscheid is belangrijk. De Boskamp kan u daarbij van dienst zijn en biedt volop mogelijkheden. Wij hebben twee aula’s voorzien van moderne apparatuur: de Berkenzaal en de Meanderzaal. De plechtigheid kan zo worden ingevuld als gewenst; met rituelen, beeld, muziek en sprekers. Hier kan ook een begrafenisplechtigheid worden verzorgd.

Op de dag van de plechtigheid willen we zorgen dat het gaat zoals u dat wilt. Om die reden zijn we graag op de hoogte van uw wensen en plannen. Of dit nu gaat over de spreker(s), de muziek of de catering na afloop. Onze medewerkers helpen en adviseren u graag. Voordat de plechtigheid begint, ontvangen wij nabestaanden en belangstellenden in de ontvangstkamer. Voor de directe familieleden is er aangrenzend een sfeervolle familiekamer.

Behalve de Meander- en Berkenzaal bieden wij ook een kleinere aula; de Hunzezaal. Hier is ruimte voor een kort, maar waardig afscheid in kleine kring. In de Hunzezaal zijn geen cateringmogelijkheden.