De Boskamp

Rouwcentrum & Crematorium De Boskamp is gelegen naast de gelijknamige begraafplaats aan de bosrijke rand van Assen. Het karakteristieke gebouw van De Boskamp zorgt in combinatie met de schitterende groene omgeving voor een rustieke sfeer.

De Boskamp biedt alle mogelijkheden om op een persoonlijke manier stil te staan bij een overleden dierbare. Op De Boskamp hebt u alle ruimte om de plechtigheid naar de wensen van de overledene en/of de nabestaanden in te vullen. In de aula's van de Boskamp kunnen ook begrafenisplechtigheden worden verzorgd.

Bijzonder is het rouwcentrum van De Boskamp. Hier kunnen nabestaanden in een ingetogen en intieme sfeer nog wat tijd doorbrengen met hun overleden geliefde en gasten ontvangen voor een laatste bezoek of groet.

Op het gebied van asbestemming biedt De Boskamp vele mogelijkheden. De wensen van nabestaanden staan altijd centraal. Zo heeft De Boskamp een Urnenbos. Een weelderig groen deel van het gedenkpark waar natuurlijke urnen en speciale herdenkingsbladeren kunnen worden geplaatst.

Wij besteden veel aandacht aan uw wensen, die voor ons het uitgangspunt zijn. We komen graag met u in gesprek als het moment daar is dat u onze hulp nodig heeft. 

Op deze website treft u alle informatie over cremeren, ceremonies, asbestemming en gedenken. Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden die De Boskamp u te bieden heeft? Belt u ons dan op 0592 - 39 03 30 of mail ons voor een afspraak via info@boskamp.nl. We helpen u graag.