Brochures

We vinden het belangrijk u zo volledig mogelijk voor te lichten over alle facetten van een crematie en de stappen die daarna volgen. Alleen als u volledig op de hoogte bent, kunt u de juiste beslissingen nemen en keuzes maken. Daarvoor dient deze website, maar er zijn ook verschillende brochures beschikbaar.

Onze algemene brochure geeft u een beeld van de mogelijkheden die De Boskamp biedt. U vindt informatie over de mogelijkheden in ons rouwcentrum, de plechtigheid of ceremonie, de condoleance, de muziek, een eventueel gedenkteken en asbestemming.

De keuze voor de bestemming van de as is heel persoonlijk.Belangrijk is dat de keuze past bij de wens van de overledene of nabestaanden. Om een weloverwogen keuze te maken brengt Rouwcentrum & Crematorium De Boskamp een speciale brochure over asbestemming uit. Hierin vindt u alles over urnen, het urnenbos, de urnentuin, bijzetting in een columbarium, het verwerken van as in sieraden of kunstwerken, een kleine urn met as voor thuis en het verstrooien van as in ons gedenkpark.

Tijdens de condoleance na afloop van een plechtigheid is aanzienlijk meer mogelijk dan koffie met een broodje. De culinaire mogelijkheden zijn talrijk en wij nemen u deze zorg graag uit handen. In de brochure over onze catering leest u er meer over. En in deze flyer vindt u onze horeca-arrangementen..

De Boskamp biedt ook een Wensenformulier, waarmee u uw toekomstige nabestaanden kunt laten weten hoe u uw uitvaart wilt vormgeven. U kunt het formulier online invullen en opslaan en/of printen.