Info & Nazorg

Na een crematie zijn er tegenwoordig heel veel manieren om een gedenkplek te creëren. Met de as van de overledene is bovendien veel meer mogelijk dan u wellicht denkt. Om u hierover compleet voor te lichten en om uw vragen te beantwoorden, heeft Rouwcentrum & Crematorium De Boskamp de afdeling Info & Nazorg. 

In onze toonzaal kunt u tal van bijzondere urnen en eigentijdse monumenten bekijken, maar ook unieke sieraden. Onze medewerkers ontvangen u in alle rust en kunnen u geheel vrijblijvend adviseren. Ook een rondleiding in het crematorium, het columbarium en door onze urnentuin hoort tot de mogelijkheden. Neemt u vooraf contact met ons op om een afspraak te maken, dan weet u zeker dat er een medewerker voor u klaar staat.

Herinneringsruimte
De Boskamp heeft ook een herinneringsruimte, waarin het 'herinneringsboek' staat opgesteld. Hierin kan een herinnering aan een dierbare van wie afscheid is genomen letterlijk op schrift worden gezet. Het boek telt 366 bladzijden, voor elke dag van het jaar één.  

Wij begrijpen overigens dat een keuze niet zomaar gemaakt is. Na de crematie hebt u sowieso een maand de gelegenheid om een goede beslissing te nemen; de wet schrijft voor dat as van een overledene pas een maand ná de crematie vrijgegeven mag worden. U kunt na deze periode invulling geven aan de bestemming. Voor meer informatie kunt u ook onze speciale brochure over asbestemming bekijken. Maar u kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met De Boskamp. We vertellen u graag alles wat u wilt weten over cremeren en asbestemming.