Muziek & beeld

Tijdens een plechtigheid speelt muziek een belangrijke rol. “Alleen muziek kan over de dood spreken”, zei de Franse schrijver André Malraux al. Muziek brengt sfeer, herinneringen en troost. Daarom doen wij er alles aan om uw wensen op muzikaal gebied te vervullen.

In onze aula’s zorgt een compleet ingerichte studio met professionele geluidsinstallatie ervoor dat afgespeelde muziek tot in de details hoorbaar is. Maar u kunt ook voor live muziek kiezen, door een koor, een orkest of solisten. Er is versterking en apparatuur aanwezig. Eventueel bemiddelen of adviseren wij of verzorgen wij een (huur)instrument.

Onze studiomedewerkers zijn u graag van dienst met muziekadvies. Zij beschikken over een zeer uitgebreide en veelzijdige muziekcollectie (van klassiek tot populair) waaruit u kunt kiezen. U kunt ook uw eigen muziek aanleveren. Doe dat wel een dag van tevoren, zodat we kunnen testen en voorbereiden.

Er is een mogelijkheid de plechtigheid vast te leggen op dvd of usb. Dat gebeurt met professionele apparatuur.

Om te zorgen dat het afspelen van de gewenste muziek of het tonen van beeld vlekkeloos verloopt, hebben wij een aantal richtlijnen en instructies op papier gezet. U kunt hier de aanleverinstructies downloaden.