Alom gedenken op 28 oktober


Op zondag 28 oktober organiseert Rouwcentrum & Crematorium De Boskamp vanaf 18.30 uur samen met andere organisaties uit Assen 'Alom Gedenken'. Deze gedenkavond - die ook dit jaar weer plaatsvindt op Begraafplaats De Boskamp - is bedoeld voor iedereen die een dierbare wil herdenken. 

Bezoekers kunnen een kaarsje aansteken of een steentje neerleggen. Op het pleintje voor het columbarium, waar een sfeervol verlichte route naartoe leidt, vindt een gezamenlijke herdenking plaats - met een voordracht om 19.00 uur. Kinderen kunnen onder begeleiding een knutselwerkje maken.

“Met Alom Gedenken gedenken we mensen die we niet willen vergeten” vertelt Sietse de Vries, locatiemanager van De Boskamp. “Met muziek, woorden en licht willen we een warme en saamhorige avond creëren. Om zo herinneringen levend te houden.”

Herinneringszakje
Op de begraafplaats is een speciale plek waar gedenkzakjes kunnen staan; verlichte zakjes met een foto van een dierbare. Een foto of een tekst voor zo'n herinneringszakje kunt u mailen naar info@alom-gedenken.nl of afgeven aan de Collardslaan 21 of Borgstee 6 in Assen .

Lezing in de middag
Om 15.00 uur geeft Marinus van den Berg een lezing: hoe kunnen we omgaan met dood, verdriet, rouw en vooral hoe kunnen we erover praten met elkaar? Wilt u hierbij aanwezig zijn? Dan kunt u zich opgeven via info@alom-gedenken.nl  of 0592 34 03 54 (kosten zijn € 7,50).

 

Terug