Drukbezochte Open Avond

Op 8 februari organiseerde Rouwcentrum & Crematorium de Boskamp een Open Avond. Iedereen was welkom. Met ruim 140 bezoekers was het een bijzondere avond.

Betrokken medewerkers
De bezoekers werden, na een kopje koffie met iets lekkers, in groepen rondgeleid door alle ruimtes. Bijna alle medewerkers van De Boskamp waren aanwezig om de grote hoeveelheid geïnteresseerden te begeleiden. Daardoor was er genoeg aandacht voor elke bezoeker, en kon iedereen zijn of haar vragen stellen. “Ik heb vanavond veel nieuwe dingen gehoord, ik heb nooit geweten dat er zoveel mogelijk is”, vertelde een enthousiaste bezoeker. “De medewerkers waren zo betrokken en vriendelijk, daardoor voelde de avond heel ontspannen en totaal niet beladen. Dat zegt ook veel over de dienstverlening van De Boskamp.”

“Onze Open Avonden worden altijd goedbezocht, maar vanavond was wel heel bijzonder!”, vertelt Sietse de Vries, locatiemanager. “Daar zijn we natuurlijk alleen maar heel blij mee, want dat betekent dat we steeds meer mensen kunnen vertellen en laten zien dat alles mogelijk is. De bezoekers waren heel positief. Over de uitstraling, de mogelijkheden maar ook vooral over de medewerkers. Heel fijn om te horen, voor ons allemaal!”

Open Avonden 2018
De Boskamp organiseert dit jaar vaker een Open Avond. In april vindt de volgende plaats. Binnenkort vindt u meer informatie op onze website en via Facebook.

Terug