Geslaagde Open Avond

Op 11 oktober 2018 organiseerde Rouwcentrum & Crematorium de Boskamp een Open Avond. Iedereen was welkom een kijkje te komen nemen. De avond werd goed bezocht en bezoekers waren erg onder de indruk van wat er allemaal mogelijk is.

Voor jong en oud
Bij binnenkomst kregen de bezoekers een kopje koffie met iets lekkers. Daarna werden ze in verschillende groepen door het gebouw geleid, waarbij alle ruimtes werden bekeken. Belangstellenden kwamen uit hele verschillende hoeken en ook de gestelde vragen waren heel divers; van heel gericht vanwege een naderend einde van een dierbare, tot algemene vragen over hoe alles te werk gaat.

“Bezoekers uit Duitsland waren positief verrast om te horen wat er in Nederland rondom een crematie allemaal mogelijk is, omdat dat in Duitsland heel anders is”, vertelt Sietse de Vries, locatiemanager van De Boskamp. “Al met al merken we dat zo’n avond voor mensen veel betekent. Het neemt onduidelijkheden weg en mensen kunnen op een hele ongedwongen manier vragen stellen en rondkijken. We organiseren 22 november 2018 weer een open avond, voor iedereen die om wat voor reden dan ook meer wil weten.”

Terug