Online Alom Gedenken op 25 oktober”Juist nu verlies en rouw zo anders worden ervaren dan andere jaren, is samen herdenken niet mogelijk”, zo schrijft de organisatie van Alom Gedenken. De afgelopen jaren werd op de laatste zondag van oktober op begraafplaats de Boskamp in Assen een gedenkavond georganiseerd die veel bezoekers trok. Vanwege corona is de herdenking dit jaar online.

Het programma is op 25 oktober vanaf 18.30 uur te volgen via een link op de website www.alom-gedenken.nl.

De herdenking wordt ingeleid door Jetta Klijnsma, commissaris van de Koning in Drenthe. Er is muziek, zang en dans. Ook wordt een gedicht voorgelezen en een verhaal verteld aan kinderen.

|Foto insturen
Persoonlijk herdenken kan ook. Tekst, naam en foto van een dierbare mogen gestuurd worden naar foto@alom-gedenken.nl of naar Schieland 22, 9405 NG Assen. Graag insturen voor 20 oktober en met toestemming voor vertoning. De foto wordt met eventuele tekst en naam tijdens het programma in beeld gebracht.

Kaarsje
Op zondag 25 oktober kan van 13.00 tot 16.00 uur in Theehuis de Boskamp op begraafplaats de Boskamp in Assen gratis een kaarsje worden gehaald.

Alom gedenken wordt georganiseerd door een aantal organisaties uit Assen, waaronder Rouwcentrum & Crematorium De Boskamp.

Terug