Rondleidingen op 22 mei drukbezocht

Op 22 mei organiseerde Rouwcentrum & Crematorium De Boskamp rondleidingen. In twee groepen werden de vele bezoekers door het gebouw en het park begeleid. De reacties waren erg positief.

Ieder met een eigen reden
De rondleidingen hadden een hoge opkomst: “Het gezelschap was enorm divers”, vertelt Sietse de Vries, locatiemanager van De Boskamp. “En ook de redenen voor mensen om te komen waren heel verschillend. Een aantal was hier onlangs geweest voor een plechtigheid en wilde gerichte informatie. Ook kwamen mensen zich echt oriënteren, rondkijken. En er was een jongen wiens opa een aantal weken geleden was gecremeerd. Hij had vragen en kwam ook langs om even bij opa te zijn, omdat de urn nog bij ons stond. Natuurlijk hebben we dat geregeld, heel mooi was dat.”

Persoonlijke aandacht
Reacties van de bezoekers waren erg positief. “Vooral de kleinschalige en intieme opzet werd goed ontvangen. Daardoor durfden mensen alle vragen te stellen en kreeg iedereen persoonlijke aandacht. Er is echt behoefte aan dit soort rondleidingen en infodagen merken we. Daarom ook dat we in het najaar, op 27 november, nog zo’n dag organiseren. Hopelijk kunnen we dan weer zoveel mensen helpen.”

Terug